Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Logistiikkainsinööri

Työpaikat / Logistiikkainsinööri

Logistiikkainsinööri

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne

Tässä on oiva tilaisuus logistiikkainsinöörille, joka haluaa kehittyä alan asiantuntijaksi kiinnostavassa toimintaympäristössä!

Haemme kansainväliselle valmistavan teollisuuden yritykselle logistiikkainsinööriä vuoden määräaikaisuuteen, joka voi vakinaistua. Tehtävä sijaitsee Helsingissä. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian.

Logistiikkainsinöörinä vastaat lähtökohtaisesti

• projektilogistiikasta viennissä ja tuonnissa

• tullauskäytännöistä

• logistiikkaketjun muusta hoitamisesta tarvittavilta osin.

Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa alan asiantuntijaksi. Tehtävä sopii uransa alkupuolella olevalle, kuitenkin jo valmistuneelle logistiikkainsinöörille, jolla on vähintään harjoittelujen kautta hankittua käytännön kokemusta ja ymmärrystä eri kuljetusmuodoista, kuten rekka-, kontti- ja lentolähetyksistä. Yrityksessä on SAP käytössä, joten sen osaaminen on eduksi. Tehtävä edellyttää vahvaa englannin kielen osaamista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle tunnetun yrityksen puitteet osaamisesi kehittämiselle aidosti kansainvälisessä ympäristössä. Näytettyä kykysi, sinulla voi myös myöhemmin olla mahdollisuus vakinaistua tehtävään.

Haethan mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarna Lehtola, 050 3131 449.