Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähettämötyöntekijä Alsiva Oy:lle

Työpaikat / Lähettämötyöntekijä Alsiva Oy:lle

Lähettämötyöntekijä Alsiva Oy:lle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Kontiolahti Teollisuus/tuotanto Alsiva Oy

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa? Onko lähettämötyöntekijän tehtävät sinulle tuttuja? Sujuuko yhteydenpito myös englanniksi?

Haemme asiakkaallemme Alsiva Oy LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa kauttamme määräaikaisena työsuhteena, mutta tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä  asiakkaan omille kirjoille pitkäaikaisesti.

Työtehtävä: Lähettämötyöntekijänä huolehdit tehtaalla valmistuvien tuotteiden lähettämisestä eteenpäin. Työ pitää sisällään rahtien tilaamista, lähetteiden tekemistä sekä lähetettävien tuotteiden keräilyä ja pakkaamista. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito esimerkiksi alihankkijoihin, joten sinulla tulee olla perustaitoa ja rohkeutta erityisesti kirjalliseen viestintään sekä suomen että englannin kielillä.

Sinulta toivotaan: Aiempi varastopuolen tai erityisesti lähettämöpuolen kokemus katsotaan eduksi. Pärjäät työssäsi, mikäli omaat innokkuutta ja avoimuutta oppimiseen sekä rohkeutta toimia myös englannin kielellä. Lisäksi haluat organisoida työtäsi tietyllä tarkkuudella ja tykkäät pitää asiat järjestyksessä sekä olet oma-aloitteinen tekijä, silloin voit loistaa tässä työtehtävässä!

Kauttamme saat: Työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: Päivävuoro liukuvalla työajalla, työvuoron aloitus pääsääntöisesti 06:00-07:00 välisenä aikana.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, työnvaativuusryhmä 4.

Aloitusajankohta: Työt alkavat sovitusti, mutta mahdolisimman nopeasti.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi