Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Raidekaluston huoltoasentajia, sähkö- ja mekaniikka

Työpaikat / Raidekaluston huoltoasentajia, sähkö- ja mekaniikka

Raidekaluston huoltoasentajia, sähkö- ja mekaniikka

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Tekniikka

Haemme raideliikenteen kunnossapidossa toimivalle asiakkaallemme, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asentajaa monipuoliseen toimenkuvaan. Tehtävässäsi olet mukana joko sähköisten tai mekaanisten huoltojen parissa – työ- ja koulutustaustasi riippuen, jonka lisäsi olet tarvittaessa tekemässä töitä huoltovarikon varastolla. Työt tehdään arkisin keskeytymättömässä kahdessa vuorossa. Aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miksi meille?

Paikassa pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten ja kehittävien tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Tehtäväkenttäsi

Työtehtäväsi koostuvat raidekaluston päivittäisistä huolloista tai niissä ilmenneiden vikojen korjaamisista. Kalusto tarkastetaan ja huolehditaan turvalliseksi ja toimivaksi sekä sähköisten että mekaanisten osien osalta. Oma roolisi prosessissa määräytyy taustasi ja osaamisesi mukaan. Työt tehdään itsenäisesti tai osana työryhmää sisätiloissa huoltovarikolla.

Em. lisäksi olet mukana tekemässä töitä varastolla, jossa tuotteiden kokoluokka vaihtelee pienistä muttereista raskaisiin koneisiin. Tehtävien hoitamisessa sinulla on käytössä vastapainotrukki ja tavaravirran hallinnan, tilaukset, lähetykset ja kirjaukset hoidat varastonhallintajärjestelmän kautta.

Edellytykset

Hakijoilta toivomme teknisen alan koulutusta sekä jonkin verran aiempaa kokemusta asennus-, huolto- tai kunnossapitotyöstä. Nämä voivat olla joko sähköiseltä tai mekaaniselta alalta. Arvostamme myös mahdollisen teknisen harrastuksen kautta saamasi kokemusta ja kiinnostusta tekniikan pariin.

Erityisesti odotamme sinulta monipuolisia kädentaitoja ja periksiantamatonta luonnetta, sekä valmiutta tehdä ajoittain likaista ja raskasta työtä. Ihmisenä olet ahkera ja tulet luontaisesti toimeen muiden ihmisten kanssa. Työssä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.

Jäikö jotain kysyttävää?

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan Anna-Maija Räisäseen sähköpostitse: anna-maija.raisanen@barona.fi.