Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Elektroniikka-asentaja

Työpaikat / Elektroniikka-asentaja

Elektroniikka-asentaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Oletko vastikään valmistunut elektroniikka-asentaja, valmiina kehittämään uraasi? Tai kokenut pitkänlinjan elektroniikka-alan rautainen ammattilainen? Meillä on sinulle paikka avoinna!

Asiakasyrityksemme hakee elektroniikka-asentajia pääasiassa kokoonpanotehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Toivomme hakijoilta asianmukaista ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta. Toivomme hakijoilta myös valmiutta vuorotyöhön, sillä haemme tekijöitä pääsääntöisesti ilta-/kaksivuoroon. Työsuhde on alustavasti määräaikainen toukoukuun loppuun.

Asianmukaisen perehdytyksen ja koulutuksen lisäksi, asiakasyrityksemme tarjoaa modernit tuotantotilat Länsi-Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Saat mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, hyvässä työporukassa. Työssä hyvin suoriutuvalle avautuu mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä rohkeasti hakemus, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, kysymyksiin vastaa Kim Toivonen, minut tavoitat joko sähköpostilla kim.toivonen@barona.fi tai puhelimella numerosta 050 594 2521.