Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Asiakaspalvelualan kesätyöntekijäksi pääkaupunkiseudulle

Työpaikat / Asiakaspalvelualan kesätyöntekijäksi pääkaupunkiseudulle

Asiakaspalvelualan kesätyöntekijäksi pääkaupunkiseudulle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Barona Customer Services

Menikö viime kesä mönkään? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2021 paras mahdollinen! Baronan kautta voit työllistyä erilaisiin asiakaspalvelualan tehtäviin. Hae heti!

Työtehtävät

Haluaisitko olla ihmisille avuksi ja iloksi? Asiakkaidemme asiakaspalvelutehtävissä sekä omissa asiakaspalvelukeskuksissamme pääset palvelemaan tunnettujen suomalaisyritysten asiakkaita heidän kysymyksiään ratkoen ja arkeaan helpottaen. Voit työskennellä puhelimessa, chatissä ja sähköpostissa ja kartuttamaan arvokasta kokemusta asiakaspalvelualan ytimestä. Pääasiassa asiakkaita palvellaan suomen kielellä, mutta saatat päästä myös hyödyntämään kielitaitoasi.

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa täsmäkokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle – jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat ominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Dynaaminen asiakaspalveluasenne
  • Timanttiset vuorovaikutustaidot
  • Ratkaisukeskeinen työote
  • Hyvät IT-taidot

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on aina vähintään sen mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!