Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tekninen kirjoittaja

Työpaikat / Tekninen kirjoittaja

Tekninen kirjoittaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Asiakaspalvelu/palvelu Suunnittelu Toimistotyö

Onko sinulla taustaa esimerkiksi teknisestä dokumentoinnista tai teknisestä kirjoittamisesta? Etsimme menestyvälle ja tunnetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme teknisiä kirjoittajia Vaasaan.

Vastaat työssäsi yhdessä tiimisi kanssa projekteihin liittyvien dokumenttien laatimisesta, hallinnasta ja valmistelusta standardien mukaisesti. Lisäksi tehtävään kuuluu myös yhteydenpitoa asiakkaisiin, joten haluamme, että olet hyvät asiakaspalvelutaidot omaava henkilö koska olet päivittäin yhteydessä sidosryhmiin. Sopiva koulutus voi olla esimerkiksi tradenomin tai logistiikan alan tutkinto.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn, jossa pääset toteuttamaan omia taitojasi ja aiempaa osaamistasi. Pääset työskentelemään globaalissa työympäristössä, jossa panostetaan maiden rajat ylittäviin ja tehokkuutta lisääviin uusimpiin teknologioihin.

Tehtävä ei vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, mutta se katsotaan eduksi. IT-taidot ovat työtehtävässä menestymisen kannalta oltava hyvät. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi logistiikan alalta, asiakaspalvelutehtävistä tai sihteerin/assistentin työtehtävistä.

Koska työympäristösi ja tiimisi on kansainvälinen, on sujuva englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Muu kielitaito, mm. saksa, ranska ja italia katsotaan eduksi.

Työ tapahtuu pääasiassa yhtiön Vaasan toimitiloissa päivätyönä. Työ on itsenäistä ja vaatii hyviä päättelytaitoja, mutta myös hyvät tiimityöskentelytaidot ovat edellytys työssä menestymisen kannalta. Arvostamme tarkkuutta ja samalla kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Työssä on vaiheita, jossa pienilläkin yksityiskohdilla on merkitystä. Myös hyvä paineensietokyky on edellytys tehtävässä menestymisen kannalta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi palkkatoiveineen sekä englanninkielisen CV:n oheisen hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.