Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Security Manager

Työpaikat / Security Manager

Security Manager

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki IT/tietoliikenne Kuntarahoitus Oyj

Etsimme nyt Kuntarahoitukselle kokenutta

Security Manageria

Tulet työskentelemään Teknologiapalvelut-toiminnossa, joka vastaa Kuntarahoituksen tietojärjestelmien teknologiasta, jatkuvista IT-palveluista sekä tietoturvasta.

Työssäsi olet tärkeässä roolissa Kuntarahoituksen tietoturvaan liittyvässä kehittämisessä sekä toiminnassa, ja toimit tietoturva-alueen asioiden asiantuntijana. Tehtävänäsi on varmistaa olemassa olevien ratkaisujen ja toiminnan tietoturvallisuus ja kehittää tietoturvan hallinnan menettelytapoja sekä teknisiä ratkaisuja yhdessä Kuntarahoituksen Tietoturvapäällikön ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Teet aktiivisesti asiantuntijatyötä Kuntarahoituksen kotimaisten sekä kansainvälisten ulkoisten järjestelmäkumppanien kanssa. Lisäksi tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä Kuntarahoituksen muun organisaation kanssa.

Osaat hyödyntää ulkopuolisia asiantuntijoita oman työsi tukena ja onnistumisen mahdollistajina. Olennainen osa työtäsi on ratkaisukeskeisesti tukea kehitysprojekteja siten, että niiden tuloksina syntyvät ratkaisut ovat toimialan vaatimuksia vastaavalla tasolla tietoturvallisia. Raportoit työssäsi Teknologiapalvelut –toiminnon johtajalle.

Meillä saat vaikuttaa kansainvälisesti toimivan, yhteiskunnallisesti merkittävän rahoitusalan yrityksen kehitykseen. Saat myös tilaisuuden työskennellä asiansa osaavien ja kehittymishaluisten ihmisten kanssa.

Menestyt tässä tehtävässä, kun:

• Omaat vahvan kokemuksen ja osaamisen tietoturva-asioiden kehittämisestä ja toimeenpanosta sekä yhtiötasolla että yksittäisten ratkaisujen tasolla. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja omaat hyvät verkostot.

• Sinulla on kokemusta vaativista liiketoimintalähtöisistä järjestelmäprojekteista. Olet työskennellyt tukemalla järjestelmäkehitystehtäviä ja sinulla on kokemusta toimittajayhteistyöstä järjestelmäkehityksessä sekä jatkuvissa palveluissa.

• Työskentelyssäsi korostuu asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ote asioihin kompleksisessa, mutta kokoluokaltaan hallittavissa olevassa ympäristössä.

• Tekniikka ei ole sinulle vierasta. Ymmärrät ja osaat keskustella tietoverkoista, AD:sta, palvelimista, sertifikaateista, identiteetinhallinnasta, lokeista, suojausmekanismeista, tietoturvatapahtumista jne. sillä tasolla, että pystyt osallistumaan ja ohjaamaan toimittajia ja tekemistä. Asenne on: Jos asia ei ole tuttu, niin selvitän.

• Olet ammattitaitoinen sekä innostava henkilö, ja sinulla on hyvät viestintä-, esiintymis- ja verkostoitumistaidot, myös englannin kielellä.

Miksi Kuntarahoitukselle?

Kuntarahoituksella on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Me otamme tietoturvan tosissaan ja panostamme tekemiseemme. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen. Yrityksemme koko mahdollistaa sen, että ympäristömme on hallittavissa ja muokattavissa, jolloin voit saada aikaan näkyviä tuloksia nopeastikin ja siten vaikuttaa tietoturvakulttuuriin merkittävästi. Lisäksi tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 7.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tech Recruiter Mikko Laine, sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.

Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki