Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Business Development Agent Baronalle

Työpaikat / Business Development Agent Baronalle

Business Development Agent Baronalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Myyntitehtävät Henkilöstöhallinto/rekrytointi

Oletko tavoitteellinen, rohkea ja onnistumisista nauttiva tiimipelaaja? Haluatko olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme menestyksen jatkuvasti muuttuvassa markkinassa? Onko intohimosi löytää uusia mielenkiintoisia asiakkaita ja olla mukana kiihdyttämässä liiketoimintamme kasvua? Kannattaa jatkaa lukemista!

Tehtävänäsi on auttaa Baronan tarjoamia asiantuntijapalveluita löytämään uusia mahdollisuuksia asiakaskentästä. Pääset keskustelemaan erilaisten asiakkaidemme kanssa heidän liiketoiminnastaan, tuet heidän tarpeita palveluillamme ja avaat uusia asiakkuuksia systemaattisesti. Ymmärrät tehtäväsi strategisen arvon ja merkityksen liiketoimintamme kasvattamisessa. Tässä tehtävässä saat oppia uutta ja haastaa itsesi päivittäin.

Hakemamme henkilö on proaktiivinen käynnistäjä, jolla on kyky vaikuttaa ihmisiin ja saada konkreettisia tuloksia aikaan. Olet yhteistyöhön tottunut henkilö, jolle asiakastapaamisten sopiminen ei ole uusi asia. Työotteeltasi olet tavoitteellinen ja kykenet herättämään asiakkaiden kiinnostuksen myös nykypäivän monikanavaisilla myynnin menetelmillä. Aikaisempi kokemuspohja tavoitteellisen myynnin tehtävistä luetaan eduksesi, sekä aikaisempi kokemus markkinoinnin, taloushallinnon tai IT toimialoista lasketaan eduksi. Ennen kaikkea haemme hyvää asennetta ja halua kehittyä liiketoimintamme mukana.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi yhteisöämme! Baronalla olemme rohkeita tulevaisuuteen katsovia tekijöitä, ratkaisijoita ja asiantuntijoita. Rakennamme tulevaisuuden työelämää tarjoamalla ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Pääset osaksi rohkeaa, nopeasti kehittyvää ja innovatiivista yhteisöä, joka mahdollistaa asiakkaiden menestyksen. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jota ohjaavat vapaus ja vastuu.

Tehtävä on vakituinen ja työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.

Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki