Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

SITE SERVICES EXPERT, BASF Battery Materials Finland Oy

Työpaikat / SITE SERVICES EXPERT, BASF Battery Materials Finland Oy

SITE SERVICES EXPERT, BASF Battery Materials Finland Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Harjavalta Pori Henkilöstöhallinto/rekrytointi Taloushallinto/tilintarkastus Teollisuus/tuotanto BASF Battery Materials Finland Oy

Haemme BASF Battery Materials Finland Oy:n valmistuvaan laitokseen Harjavaltaan Site Services Expert -rooliin henkilöä äitiyslomasijaisuuteen. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian, jolloin pääset mukaan hankkeen pre-FEED/FEED-vaiheeseen ja vastaamaan mm. muutosta valmistuviin tiloihin. Olemme savuton työpaikka.

Site Services Expert on siis aluksi vastuussa muuttoprojektista uusiin tiloihin. Muita päätehtäviäsi on talous-henkilöstö- ja EHS-raportointi. Esimerkiksi työtehtäviisi kuuluu henkilöstöbudjetointi, osallistuminen kuukausiraportointiin Site Controllerin kanssa sekä EHS-raportointi EHS-Managerin kanssa. Toimit myös mm. SAP- ja työaikaseurannan pääkäyttäjänä, järjestät koulutus- ja rekrytointitapahtumia, vastaat oppisopimuskoulutuksista ja hallinnoit työmaadokumentointia ja matkustusasioita.

Tehtävä edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta esim. talous- tai henkilöstöhallinnosta
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, saksan kielen taito katsotaan eduksi
  • SAP-osaamista.

Olet työtavaltasi tarkka ja huolellinen mutta toisaalta joustava ja jaat osaamistasi mielelläsi. Jos lisäksi viihdyn kansainvälisessä toimintaympäristössä, olet yhteistyötaitoinen organisaattori, joka etsii tarvittaessa vastauksen, voit olla hakemamme henkilö.

Hae tehtävää heti, niin pääset mukaan dynaamiseen toimintaan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringilta Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.