Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähköasentajia tehdasprojektiin Ruotsiin

Työpaikat / Sähköasentajia tehdasprojektiin Ruotsiin

Sähköasentajia tehdasprojektiin Ruotsiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lappeenranta Hämeenlinna Vaasa Seinäjoki Rovaniemi Mikkeli Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Rakennusala

Haemme sähköasentajia komennusluontoiseen työhön tehtaan muutosprojektiin Ruotsiin. Majoitus järjestetään läheltä työkohdetta.

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asennusta, instrumentointia kaapelinvetoa ja kytkentää. Mukaan projektiin otetaan sekä kokeneita että aloittelevia sähköasentajia – työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi tason mukaan. Ensimmäiset työsuhteet on määrä alkaa maaliskuussa, ja pituudet vaihtelevat yhdestä kuukaudesta noin puoleen vuoteen.

Hakijoilta odotamme sähköalan ammatillista koulutusta, kaavioiden lukutaitoa ja kokemusta sähköasentajan työtehtävistä. Ammattitaidon lisäksi toivomme joustavuutta ja yleisten työelämän pelisääntöjen arvostamista. Voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortti edellytetään tehtävässä.

Tarjoamme määräaikaisen sähköasentajan työtehtävän sähköasennusprojektissa, jossa tehdään töitä pienissä asennusryhmissä. Tehtävässä on kokemuksen mukaan määräytyvä kilpailukykyinen palkkaus.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela / 050 464 8493 (ma-pe klo 9–15) / markus.korpela@barona.fi.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö!