Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Puukerrostaloelementtien valmistaja

Työpaikat / Puukerrostaloelementtien valmistaja

Puukerrostaloelementtien valmistaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lahti Heinola Rakennusala Teollisuus/tuotanto VVR Wood Oy

VVR Wood Oy on erikoistunut puukerrostalojen toimituksiin. VVR Wood on 2014 perustettu kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Yritys on laajentanut puukerrostalotehtaan toimitilojaan Hevossaaressa Heinolassa ja nyt tarpeen kasvaessa haemme yritykseenheti alkuvuodesta aloittamaan uusia innokkaita sekä kädentaitoisia tekijöitä puuelementtien valmistukseen.

Töitä on tarjolla niin puurakentamisen rautaisille ammattilaisille, kuin puuelementtirakentamisesta kiinnostuneille motivoituneille ja oppimishaluisille tekijöille. Tällöin toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöiden parista tai harrastuneisuutta rakentamiseen.

Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä olet mahdollisesti käyttänyt aikaisemmin teknisiä piirustuksia työsi apuna. Töitä tehdään sisätiloissa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön uudessa ja modernissa tehtaassa kasvavalla ja kiinnostavalla alalla. Tarjolla on mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa. Töitä tehdään porukalla sekä yksin laajasti puurakentamisen parissa.

VVR Woodilla tehdään töitä 2-vuorossa arkipäivisin.

Uusien työntekijöiden suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaan tammi-helmikuun aikana. Haastattelut tehtävään on aloitettu ja hakua jatketaan vielä tammikuun ajan. Paikat täyttyvät kuitenkin soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten ethän turhaan odottele viimeiseen hakupäivään hakemuksen jättämisen kanssa!

Haemme töihin ensi sijassa pitkäaikaisia työntekijöitä. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena Baronan kautta, ja tarkoituksena on, että henkilöt siirtyvät tämän jälkeen VVR Wood Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Mahdollisista lisätiedoista ja hakemuksien käsittelystä vastaa rekrytointiprosessia hoitava Barona, joten osoitathan mahdolliset tarkemmat kysymykset tehtävästä ja hakemukset Baronalle. Yhteyshenkilönä toimii Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853. Parhaiten puhelintiedusteluissa olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Käythän jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian ja kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastattelujen kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.