Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Työpaikat / Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Pankki/rahoitus/vakuutus HOK-Elanto / AOP Liiketoiminta

Haemme palveluneuvojia HOK-Elannon Omistajapalveluihin

Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Omistajapalvelupisteemme toimivat osuuskauppamme asiakaspalvelupisteinä sekä S-Pankin asiamiehinä. Pisteemme sijaitsevat 12 Prisman sekä Sokos Helsingin yhteydessä. Palvelemme arkisin pääkaupunkiseudulla klo 9-20 ja Keski-Uudellamaalla klo 9-19 sekä koko ketjussa lauantaisin klo 10-18.

Haemme nyt joukkoomme kokoaikaisia ja osa-aikaisia palveluneuvojia vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät niin asiakasomistaja-asioiden kuin S-Pankin palveluiden parissa. Tehtävänäsi on kartoittaa ja mahdollistaa asiakkaille parhaimmat mahdolliset hyödyt tuotteistamme ja palveluistamme.

Etsimme joukkoomme iloisia, aktiivisia sekä tavoitteellisia tiimipelaajia, jotka positiivisella asenteellaan huolehtivat asiakkaistaan ja osallistuvat omalla panoksellaan tiimin tuloksen tekemiseen. Jos olet myynninnälkäinen, rohkea sekä asiakaspalvelija isolla a:lla, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Joukossamme sinulla on mahdollisuus syventää ja kehittää osaamistasi asiakasomistaja- sekä pankkiasioiden parissa. Saat myös käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat edut. Huomioithan, että yksikkömme tekevät paljon yhteistyötä keskenään, joten sinulla tulee olla halua ja mahdollisuus työskennellä koko toimialueellamme.

Hakuaikaa on 28.1. asti. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä helmi-maaliskuussa.

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.