Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Projektipäällikkö

Työpaikat / Projektipäällikkö

Projektipäällikkö

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki IT/tietoliikenne Kuntarahoitus Oyj

Oletko finanssialalla työskennellyt kokenut ja motivoitunut projektipäällikkö? Haemme ratkaisukeskeistä osaajaa, joka pystyy vetämään niin suuria kuin pienempiä projekteja hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Etsimme nyt Kehitystoimisto-yksikköömme vaativaan ja vastuulliseen tehtävään.

Ketterää projektipäällikköä

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisissa finanssialan hankkeissa projektipäällikön roolissa. Johtamasi projektit voivat liittyä laajasti toimintaamme, esimerkiksi rahoituksen myöntämisen prosessin kehittämiseen tai toiminnan tehostamiseen. Osallistut myös osaltasi jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti projektinhallinnan mallien ja menetelmien kehittämiseen yhdessä kollegoidesi kanssa.

Menestyäksesi roolissa

Etsimällämme henkilöllä on mielellään jo vankkaa kokemusta finanssialan projektien vetämisestä. Olet mahdollisesti toiminut aikaisemmin myös Product Owner ja Scrum Master -tyyppisissä rooleissa. Olet tottunut työskentelemään monitoimittajaympäristössä ja osaat viestiä ja raportoida asioiden etenemisestä selkeästi. Tämän lisäksi tunnet erilaiset projektinjohtamismallit vesiputousmallista ketteriin ja leaneihin menetelmiin, omaat hyvät fasilitointitaidot ja sinulla on kokemusta muutosten läpiviennistä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa. Olet työskentelytavoiltasi positiivisella asenteella varustettu aktiivinen tiimipelaaja. Toimit luontevasti myös kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja kommunikoit englannilla sujuvasti.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 29.1.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tech Recruiter Mikko Laine,  sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.

Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki