Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Työpaikat / Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Haemme nyt kansainvälisesti tunnetulle asiakasyrityksellemme elektroniikka-asentajaa instrumenttien kokoonpanoon.

Työskentelet ympäristöä mittaavien laitteiden ja antureiden parissa kaksivuorossa tai jatkuvassa iltavuorossa. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat erilaiset kokoonpano-, kalibrointi- ja pakkaustehtävät.

Asiakasyrityksemme modernit tuotantotilat sijaitsevat Länsi-Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työnkuva soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elektroniikka-asentajan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle. Koulutusta ei kuitenkaan vaadita, hyvän asenteen omaavan henkilön on mahdollista oppia tehtävät perehdytyksen aikana. Työsuhde on määräaikainen, alustavasti toukokuun loppuun.

Toivomme henkilöitä intoa ja halua oppia uutta, sekä kärsivällisyyttä tarkkuutta vaativaan tuotantotyöhön. Tarjoamme työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, kansainvälisessä yrityksessä, joka on oman alansa erityisosaaja, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus, teemme valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi, puh. 050 594 2521.