Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun, vakituinen virka, Siikalatvan kunta

Työpaikat / Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun, vakituinen virka, Siikalatvan kunta

Sosiaalityöntekijä lastensuojeluun, vakituinen virka, Siikalatvan kunta

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Siikalatva Terveydenhuolto/sosiaaliala Siikalatvan kunta

Suomen keskeisimmällä paikalla sijaitseva Siikalatva toivottaa lastensuojelun ammattilaisen tervetulleeksi!

Siikalatva on monien soiden ja jokien halkoma kunta aivan keskellä Suomea, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Asukkaita kunnassa on reilu 5000 ja matkaa sinne on Oulusta noin 90 kilometriä. Siikalatvan maisemaa hallitsevat upeat loivapiirteiset kangasmaat ja laajat aapasuot. Tämä kaunis kunta kaipaa työyhteisöönsä uutta jäsentä.

Siikalatvan kunta hakee lastensuojelun sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen.

Mikäli toivot monipuolisen työn, jossa on mahdollista toteuttaa ammattiosaamista ja kehittää työtä, on tämä sinulle soveltuva tehtävä. Positiivisena erottautumistekijänä on tiivis yhteistyö yksityisen sektorin palveluntuottajaorganisaation kanssa, jolle palvelutuotanto on Siikalatvassa ulkoistettu.

Sosiaalityöntekijän toimenkuva keskittyy erityisesti lastensuojelun monipuoliseen tehtäväkenttään. Se muodostuu lastensuojelulain mukaisista vastuusosiaalityöntekijän työtehtävistä, joissa tarvitaan sosiaalityöntekijää, lastenvalvojan tehtävistä sekä muista sovituista työtehtävistä. Sosiaalityöntekijän toimenkuvaan kuuluu myös virka-aikainen päivystys vuorollaan sekä satunnainen virka-ajan ulkopuolinen päivystys. Toimipiste sijaitsee Pulkkilassa ja sosiaalipalveluiden tiimiin kuuluu neljä hyvin motivoitunutta ja aikaansaavaa henkilöä.

Edellytämme sosiaalityöntekijältä sosiaalihuoltolain ja erityislakien sisällön tuntemusta, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Osittainen etätyö on mahdollista, mutta työssä tarvitaan omaa autoa, jotta kulkeminen asiakkaiden luokse on mahdollista.

Kelpoisuusvaatimus on Lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) kelpoisuus -vaatimuksen mukainen. Mikäli hakijaa ei löydy, hakijoista huomioidaan sosiaalityön maisterivaiheen opiskelijat.

Palkka tehtävässä on 4000€/ kk ja työehtosopimuksena  KVTES. Voit myös esittää palkkatoiveesi kyseiseen tehtävään.

Koeaika virassa on neljä kuukautta. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilasta ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 502/2002 3§ mukainen rikosrekisteriote.

Virka on kokoaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kunnan työntekijänä sinulla on henkilöstöetuna kuntosalien vapaakäyttö sekä Smartum -henkilöstöedut. Siikalatvan kunnalla on myös mahdollisuus auttaa asuntoasioissa mikäli haluat muuttaa lähemmäksi kaunista Siikalatvaa.

Odotamme hakemustasi, jonka jälkeen pääsemme keskustelemaan lisää tehtävästä, jossa teet merkityksellistä ja tärkeää työtä!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Olethan yhteydessä henkilöstökonsultti Anne Juusolaan mikäli haluat lisätietoja.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.

Hakemukset tulee jättää sähköisenä 4.2.2021 mennessä. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, keskustele vaihtoehdosta henkilöstökonsultin kanssa.