Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Elintarviketyöntekijöitä keikkatyöhön jäätelötehtaaseen

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä keikkatyöhön jäätelötehtaaseen

Elintarviketyöntekijöitä keikkatyöhön jäätelötehtaaseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Teollisuus/tuotanto Heikki & Ilkka & Sauli Oy

Etsitkö joustavaa ja kivaa keikkatyötä? Haemme asiakkaallemme 3 Kaverin jäätelötehtaalle keikkailevia elintarviketyöntekijöitä jäätelön valmistukseen ainakin syyskuun loppuun saakka.

Haluatko olla mukana ympäristössä missä rakastetaan jäätelöä ja perhearvot ovat tärkeitä? Niin mekin! Koska kun rakastaa sitä mitä tekee, syntyy parasta mahdollista jälkeä.

Tarjoamme kylmää kyytiä vauhdikkaassa ympäristössä itä-Helsingissä Kivikossa. Elintarviketyöntekijänä pakkaat tuotteita nopeatempoisessa tahdissa viileissä olosuhteissa (+17). Työn lomassa voit heittää läppää työkaverisi kanssa - tai antaa ajatusten levätä, kunhan työt rullaavat kuten pitää.

Vaikka työ itsessään voi olla välillä rutiininomaista, saat tällä työllä arkeesi vaihtelua ja joustavuutta: Baronan keikkatyöntekijänä pääset tekemään töitä oman aikataulusi mukaan. Töitä on tarjolla sekä aamuvirkulle, että illemman ilkalle ma-pe välillä, joten työviikko on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Tällä hetkellä aamuvuorolainen tulee töihin kello 6, ja iltavuorolaisen vuoro alkaa viimeistään klo 15, mutta mahdollisuus on muihinkin vuoroihin. Työtä tehdään 6-8h päivissä, pääsääntöisesti kuitenkin 8h päivissä.

Työvuoroja on tarjolla sesonkiluonteisesti, joten elintarviketyöntekijän keikat sopivat hyvin muiden töiden täydennykseksi. Pääset töihin käsiksi perehdytyksellä.

Hakijalta vaaditaan

• Hygieniapassi

• 18 vuoden ikää

• Suomen kielen taitoa

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Hae mukaan jo tänään!

Kivikonlaita 36, 00940 Helsinki