Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Yötoimittaja Yle Radio Suomeen

Työpaikat / Yötoimittaja Yle Radio Suomeen

Yötoimittaja Yle Radio Suomeen

Hakuaika päättyy 22.01.2021

Helsinki Media/viestintä Yle Radio Suomi

Olisitko sinä uusi Yötoimittaja Ylen Radio Suomelle? Haemme vahvistusta Ylen Radio Suomen yötiimiin. Nyt sinulla on tilaisuus päästä Suomen suurimman radiokanavan toimittajaksi ja yön ääneksi. Radio Suomi tarjoaa uutisia kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Radiotoimittajana sinulla on suora yhteys kuulijaan. Juonnat ja soitat musiikkia nostalgiasta nykypäivään sekä lisäksi ohjelmatarjontaa maustavat lukuisat musiikin erikoisohjelmat. Toimit itsenäisesti ja vaikutat radiokanavan juontosisältöihin. Työssä on vaaratiedotevastuu.

Aiempi kokemus radiotoimittajan työstä on välttämätön, sillä työ on itsenäistä ja vaativaa. Toivomme hakijoilta kokemuksen lisäksi hyviä journalistisia valmiuksia, yleissivistystä sekä laajaa kiinnostusta maailman asioihin ja ilmiöihin. Sinulla on radiotyöskentelyyn sopiva ääni ja puheilmaisu. Pärjäät yötoimittajana, jos olet luonteeltasi utelias ja avoin uusille asioille sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Luovuus on plussaa ja tietysti se, että juuri yötyö on juttusi.

”Yö on ihmisen parasta aikaa – valvot tai nukut. Kylmät väreet, adrenaliinin sykähdykset ja suora kontakti mikrofonin kautta kuulijaan”, kuvailevat radion yötoimittajat työtään. Tutustu linkistä Radio Suomen toimittajiin ja lue lisää, mikä radiotyössä kiehtoo. https://yle.fi/aihe/yle-radio-suomi/yle-radio-suomen-toimittajat

Autamme sinut luonnollisesti alkuun uudessa toimenkuvassasi. Saat perehdytyksen toimituksen tapoihin, järjestelmiin ja tehtäviisi. Saat arvokasta kokemusta suuresta mediatalosta ja sen toimintatavoista.

Työ on osa-aikaista ja vuorot voivat sijoittua sovitusti sekä arki- että viikonloppuöihin. Vuoroja sinulla tulee olemaan tarpeen mukaan noin 1–3 vuoroa viikossa. Palkkaus on alan työehtosopimusten mukainen lisineen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja sopimus tehdään aluksi kolmen kuukauden ajaksi. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Rekrytointi toteutetaan ja työsuhde solmitaan Barona Luovan kanssa. Kysy halutessasi lisää Barona Luovan henkilöstökonsultilta Tiina Longalta: tiina.lonka@barona.fi tai 050 534 7909 ti 19.1. klo 14–15 tai to 21.1. klo 14–15. Lähetäthän hakemuksesi pe 22.1. mennessä järjestelmämme kautta.