Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassatyöntekijäksi Maritimille

Työpaikat / Kassatyöntekijäksi Maritimille

Kassatyöntekijäksi Maritimille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Maritim Oy

Jos olet reipas ja asiakaspalveluasenteen omaava, veneilystä kiinnostunut työnhakija ja sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kassakokemusta, tässä on sinulle täydellinen kesätyöpaikka Maritimilla. Kesätyöntekijänä heillä pääset mukaan osaksi vilkkainta sesonkia tekemään tulosta yhdessä hyvän tiimin kanssa!

Kassatyöntekijän ensisijaisena tehtävänä on ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen myymälän asiakkaille. Kassatyön lisäksi toivotat asiakkaat iloisella asenteellasi tervetulleeksi myymälään ja toimit ensikontaktina asiakasta mietityttävissä asioissa. Hiljaisempina aikoina tartut aktiivisesti myös muihin tehtäviin myymälässä.

Edellytämme sinulta:

  • iloista asiakaspalveluhenkeä

  • oma-aloitteisuutta

  • kykyä suoriutua hektisissä tilanteissa

  • suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi

  • vähintään 18 vuoden ikää

Lisäksi arvostamme aikaisempaa kassatyökokemusta.

Tarjoamme sinulle:

  • tiimihenkeä ja positiivista asennetta

  • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella

  • kaupan alan TES:n mukaisen palkkauksen

Työvuorosi sijoittuvat joustavasti myymälän aukioloaikoihin (ma-pe klo 9-18, la 10-15). Työ alkaa huhtikuun alkupuolella ja työsuhde on määräaikainen elokuun alkuun saakka. Töitä on mahdollisuuus tehdä kokoaikaisesti 37,5 tuntia viikossa tai osa-aikaisesti keskimäärin kolme työvuoroa viikossa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Mikäli mielenkiintosi työtehtävää kohtaan heräsi, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!