Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Business Development Manager, Digital Channels

Työpaikat / Business Development Manager, Digital Channels

Business Development Manager, Digital Channels

Hakuaika päättyy 31.01.2021

Hyvinkää Tuusula Järvenpää Helsinki Kerava Riihimäki Nurmijärvi Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Konsultointi/valmennus

Etsimme asiakkaallemme Business Development Manageria. Lue alta lisää mahdollisesta tulevasta roolista sekä asiakasyrityksestämme ja laita sen jälkeen hakemus sekä CV:si tulemaan. Toivottavasti kuulemme sinusta pian lisää!

Asiakasyrityksemme on nopeasti kasvava, pieni startup -yritys, joka tekee mm. toimiala- tuote- ja palvelumuotoiluja pääosin pk- ja startup-sektorin yrityksille. Asiakasyrityksemme johto on tehnyt useita menestyksekkäitä toimeksiantoja tunnetuille kansainvälistyneille startup-yrityksille.

Työtoimenkuvana on asiakasyrityksemme digitaalisten kanavien myynnin- viestinnän- ja markkinoinnin koordinointi mm. operatiiviset toiminnot, myyntiliidien käsittely, tarjousten tekeminen ja suunnittelu, prospektointi sekä kommunikointi liidien, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien välillä. Työ sisältää paljon digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin liittyviä työtehtäviä sekä erilaisten materiaalien ja kanavien suunnittelua, toteutusta ja päivittämistä.

Mitä sinulta odotetaan ja mitä sinulle tarjotaan?

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen ja kehittyvä rooli startup-maailmassa. Rooli on yrityksessä uusi ja pääset muokkaamaan sitä matkan varrella itsellesi sekä yrityksen tilanteeseen sopivaksi. Rooli on itsenäinen ja odotamme sinulta osaamista suunnitella omaa työtäsi sekä viedä asioita loppuun asti. Saat tukea tekemiseen sekä työssäsi onnistumiseen yrityksen johdolta. Työskentelet myöhemmässä vaiheessa myös esihenkilön roolissa, ja pääset valitsemaan tiimiä ympärillesi toiminnan kasvaessa. Olet hakemassa pidemmän tähtäimen työtehtävää ja halua päästä kehittämään itseäsi sekä tulevaisuudessa myös tiimiäsi. Tulet työskentelemään uusissa toimitiloissa Hyvinkään keskustassa.

Monipuolisen työnkuvan lisäksi sinulle on tarjolla hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yritysyhteisössä. Graafisen suunnittelun- ja visuaalisuuden taito ja työkokemus sekä erinomainen kirjallinen suomen ja englannin kielen taito katsotaan tehtävään eduksi.