Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Mekaaninen asentaja, teollisuuden huoltoprojekti, Lappeenranta

Työpaikat / Mekaaninen asentaja, teollisuuden huoltoprojekti, Lappeenranta

Mekaaninen asentaja, teollisuuden huoltoprojekti, Lappeenranta

Hakuaika päättyy 07.02.2021

Lappeenranta Imatra Savitaipale Kouvola Hamina Mikkeli Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Etsimme asiakkaallemme mekaanisia asentajia teollisuuden seisokkiprojekteihin liittyviin huoltotöihin huhti-toukokuulle 2021. Tarjolla on tehtäviä niin seisokkiprojektit ennestään tunteville kunnossapidon ammattilaisille kuin myös ”mestarin oppiin” haluaville muualla kuin vaativien huoltoprojektien parissa kokemuksensa kerryttäneille asentajille. Valittujen työntekijöiden kanssa solmitaan Baronan kirjoille määräaikainen työsuhde huoltoprojektin ajaksi ja järjestämme tarpeen tullen kauempaa tuleville majoituksen.

Mekaanisena asentajana olet osaltasi mahdollistamassa seisokkiprojektin sujuvaa läpivientiä. Huoltoja voi tulla tehtäviksi niin asiakasyrityksemme tiloissa kuin myös paikan päällä seisokkikohteessa. Työaikojen suhteen tehtävään haluavan työntekijän on puolestaan oltava projektin aikana valmis myös pitkiin päiviin ja mahdollisiin viikonloppuvuoroihin.

Hakijalta toivomme:

  • Aiempaa kokemusta mekaanisista asennus- ja huoltotöistä,
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä
  • työteliästä asennetta.

Eduksi katsomme:

  • Työtä tukevan koulutuksen (esim. koneenasentaja/vast.) ja
  • teollisuus-/prosessiventtiilien tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun työn osana ammattitaitoista tiimiä. Asiakkaamme perehdyttää uudet tekijät tehtäviinsä. Hyvin hoidetut projektin aikaiset työt voivat avata työmahdollisuuksia Baronan/asiakkaamme kautta myös pidemmällä aikavälillä.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Avoimet tehtävät pyritään täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä jo alkuvuodesta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalla Perttu Piispa sähköpostiosoitteesta perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse numerosta 050 471 3321.