Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Tuotantotyöntekijä Vierumäelle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä Vierumäelle

Tuotantotyöntekijä Vierumäelle

Hakuaika päättyy 24.01.2021

Heinola Lahti Teollisuus/tuotanto

Hyvän asenteen omaava ja oma-aloitteiselle tuotantotyöntekijälle on tarjolla prosessinhoitajan tehtävässä pitkäaikainen työpaikka Vierumäellä Heinolassa!

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Heinolaan Vierumäelle pitkäaikaista työntekijää tuotannon eri työtehtäviin. Työhösi kuuluvat mm. trukin ajo, prosessinvalvonta, siivous- ja huoltotehtävät linjastolla ja päivittäiseen tuotannon pyörimiseen liittyvät tehtävät.

Työtehtävä vaatii tekijältään hyvää ja ripeää asennetta työn tekoon, perus atk-taitojen hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Katsomme eduksi aikaisemman trukin/pyöräkuormaajan ajokokemuksen, mutta niiden käyttö voidaan myös kouluttaa.

Työt alkavat tammikuun alkupuolella. Hakemuksia aletaan käydä läpi jo joulukuun puolella, joten ethän odottele viimeistä hakupäivää mikäli kiinnostuit tehtävästä.

Tarkoituksena on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen ajatuksena on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

Työtehtävässä tehdään töitä 3-vuorossa (6-14, 14-22 ja 22-06 vuorot). Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin ja vuorot vaihtuvat siis vuoroviikoin aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Työpaikka sijaitsee Heinolassa Vierumäellä ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään töihin!

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, työpaikka hyvässä työporukassa. Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tien hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Mahdollisia lisätietoja voit tiedustella: Marilta Baronalta, puh 050 572 4853, mieluiten klo 9–10 välillä arkisin.