Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Operaatiopäällikkö, puupolttoaineet, Vapo Oy

Työpaikat / Operaatiopäällikkö, puupolttoaineet, Vapo Oy

Operaatiopäällikkö, puupolttoaineet, Vapo Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kouvola Tekniikka Teollisuus/tuotanto Johtotehtävät Vapo Oy

Haemme Wood Fuels-organisaatioon operaatiopäällikköä, jonka päävastuualueena ovat puupolttoaineen hankinta, leimikoiden korjuun organisointi sekä kaukokuljetuksesta vastaaminen. Tehtävän hoitaminen onnistuu kotitoimistolta puunhankinta-alueella. Puunhankinta-alue koostuu Kouvolan ympäristökunnista. Sijaintipaikka voi olla myös Vapon toimipaikka Kaakkois- tai Etelä-Suomessa.

Operaatiopäällikkönä vastaat ja johdat puunhankintaa siten, että määrälliset, laadulliset ja kustannukselliset tavoitteet saavutetaan alueen tavoitteiden mukaisesti. Tämän lisäksi vastaat puuvarastojen ja puupolttoainevarastojen ylläpidosta tietojärjestelmissä. Tuet lisäksi omalla toiminnallasi ja tiedollasi tuotteen toimitusta yhdessä logistiikan toimitusketjun sekä yrittäjäverkoston kanssa.

Hakijalta odotamme:

  • vähintään viiden vuoden kokemusta puun ostosta suoraan metsänomistajilta ja puunhankinnasta yleisesti eri kumppaneilta
  • usean vuoden kokemusta ja tietämystä puun korjuusta ja raaka-aineen logistiikasta
  • hyvää esiintymiskykyä ja tuoretta tietämystä metsäalan kehityksestä
  • asiakasprosessien tuntemusta, sisältäen mm. puuvarastojen operatiivisen hallinnan ja energiapuun mittauksen sekä puun hankintajärjestelmien tuntemuksen
  • yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa, esim. metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja.

Vapo tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana uuden puunhankintatoimintamallin käyttöönotossa sekä kasvattaa osaamistasi energiapuunhankintatoiminnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala, 040 837 4019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.