Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Yhdistelmätyöntekijäksi Attendo Otontupaan

Työpaikat / Yhdistelmätyöntekijäksi Attendo Otontupaan

Yhdistelmätyöntekijäksi Attendo Otontupaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kangasniemi Hotelli- ja ravintola-ala Attendo Mikkelin Palvelukoti Oy

Haemme nyt hoivakodin YHDISTELMÄTYÖNTEKIJÄÄ ateriapalveluihin vakituiseen työsuhteeseen Attendo Otontupaan.

Yhdistelmätyöntekijänä työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset keittiön, ateriapalveluiden, pyykkihuollon sekä muut avustavat tehtävät. Esimerkiksi leipominen, salaattien valmistus sekä ruuan esillelaitto ovat osa työpäivääsi. Sinulla ei ole välttämätöntä olla aiempaa kokemusta ravintola-alalta. Uskomme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Soveltuva koulutus ravitsemusalalta tai kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan kuitenkin eduksi. Työntekijältä edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Lisäksi hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Tehtävä on kokoaikainen ja työt alkaa arviolta 25.1.2021. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-21 välillä ja toimipiste on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, erilaisia liikuntaetuuksia sekä etuja vakuutuksista.

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.