Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Valmistelija

Työpaikat / Valmistelija

Valmistelija

Hakuaika päättyy 25.01.2021

Helsinki Toimistotyö Työeläkeasioiden muutoksenhakulautakunta

Haemme nyt asiakkaallemme Työeläkeasioiden muutoksenhakulautakuntaan toimeen tarttuvaa ja tarkkaa valmistelijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pasilaan.

Valmistelijana tehtäviisi kuuluvat käsittelymuistioiden tekeminen, puuttuvien lisäselvitysten hankkiminen sekä asiakaspalvelu pääasiallisesti kirjallisesti.

Toivomme sinulta:

• Alempaa korkeakoulututkintoa

• Työkokemusta vastaavista tehtävistä

• Sujuvaa kirjallista ilmaisua ja tekstin tuottamista

• Sosiaaliturvan tuntemusta

• Asiakaspalvelutaitoja ja yhteistyökykyä

• Tarkkuutta ja kykyä sietää rutiininomaista työtä

• Hyvää ICT-osaamista ja innokkuutta omaksua uusia järjestelmiä

Katsomme eduksi ruotsin kielen osaamisen ja aikaisemman työkokemuksen eläkelaitoksesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä etänä, joustavan työajan sekä viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisäksi tarjoamme laajan työterveyshuollon sekä lounas- ja virike-edun.

Lähetä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 25.1. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Baronan Junior Consultant Sini Korkiakoski numerosta 050-4521599 keskiviikkona 13.1. klo 10-11 ja tiistaina 19.1. klo 14-15  tai sähköpostitse sini.korkiakoski@barona.fi.