Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Monipalvelutyöntekijä Kangasalle

Työpaikat / Monipalvelutyöntekijä Kangasalle

Monipalvelutyöntekijä Kangasalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kangasala Hotelli- ja ravintola-ala Kangasalan kaupunki

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissä? Hallitsetko myös siivouksen tehtävät? Mahtavaa, taidat olla etsimämme monipalvelutyöntekijä!

Haemme Baronalle monitaitoista työntekijää työskentelemään Kangasalan alueella. Monipalvelutyöntekijän työpäivä koostuu sekä keittiön tehtävistä että siivouksesta. Työtä on tarjolla pääosin kouluilla ja päiväkodeilla. Työaika sijoittuu arkiaamuihin ja -päiviin.

Monipalvelutyöntekijän työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot voivat keittiö- tai siivouspainotteisia. Keittiöpainotteisissa vuoroissa työpäivään sisältyy avustavia työtehtäviä, kuten salaattien valmistusta ja astiahuoltoa. Ruoka tulee usein kohteeseen valmiina, jolloin tehtäviin kuuluu ruuan lämmitys/energialisukkeen valmistus. Työpäivään sisältyy myös siivoustyötä. Siivouspainotteisissa työvuoroissa työpäivään sisältyy kohteen siivoustehtävät sekä astiahuoltoa. Siivous on yleensä ylläpitosiivousta. Vaatimuksena monipalvelutyöntekijän tehtävässä on hygieniapassi ja salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotetta.

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän hallitsee monipuoliset työtehtävät. Keikkaluontoisessa työssä voit sovittaa työn arkeesi joustavasti. Voit siis valita, milloin ja missä työskentelet! Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä näkemään erilaisia työpaikkoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos tunnistit tästä hakemasi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.