Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Työhön osallistuva työnjohtaja, Robotmation

Työpaikat / Työhön osallistuva työnjohtaja, Robotmation

Työhön osallistuva työnjohtaja, Robotmation

Hakuaika päättyy 31.01.2021

Loimaa Forssa Aura Turku Huittinen Akaa Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Tekniikka Robotmation Oy

Robotmation Oy on kotimainen automaatioalan huippuosaaja. Yritys valmistaa koneita, laitteistoja sekä tuotantolinjoja kappaletavaraa käsittelevän teollisuuden ja logististen palvelutuottajien tarpeisiin. Haemme nyt Robotmationille työhön osallistuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Loimaalle.

Tehtävänkuvaus

Työnjohtajana toimit esimiehenä kuudelle automaatio-, sähkö-, ja mekaanisissa asennustehtävissä toimivalle asentajalle. Työtehtäväsi vaihtelevat ihmisten johtamisesta, ohjaamisesta ja resursoinnista aina yksittäisten asennusten tai käyttöönottojen suorittamiseen eri sidosryhmien kanssa. Esimiestyön ohessa pääset myös itse aktiivisesti osallistumaan asennuksiin. Suoritetuista asennuksista raportoit yrityksen toimitusjohtajalle.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen vaatii sähköalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Edellytämme lisäksi hyvää PC-järjestelmien käyttöosaamista, sekä suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ihmisenä olet motivoiva ja kannustava, ja toimintasi perustuu asiantuntemukseen. Etsimme ensisijaisesti työhön osallistuvaa työnjohtajaa, jolla on osaamista ja kokemusta monipuolisista käytännön työtehtävistä. Etunasi toimii sähköalan korkeakoulutus.

Tarjoamme sinulle

  • vastuuta osaamisesi mukaan
  • joustavan ja monipuolisen työnkuvan
  • tilaisuuden olla mukana hyvässä porukassa toteuttamassa uusinta teknologiaa hyödyntäviä järjestelmiä
  • vakituisen työpaikan ja motivoivan palkkauksen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Robotmation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15.