Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Siivooja Tampereelle

Työpaikat / Siivooja Tampereelle

Siivooja Tampereelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Kiinteistöala

Haemme siivoojia Tampereen alueelle päiväpainotteiseen työhön. Jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään!

Työ keskittyy pääosin koulu- ja päiväkotiympäristöihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista ylläpitosiivousta, mutta meillä on myös iltasiivouskeikkaa. Etuna on aikaisempi kokemus siivoustehtävistää. Reipas asenne kuitenkin ratkaisee, sillä tarvittaessa voimme kouluttaa sinut tehtävään. Koulu- ja päiväkotikohteissa työskenteleviltä edellytetään rikostaustaotteen näyttämistä.

Me tarjoamme sinulle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään! Liitä hakemukseesi alan työ- ja opintotodistukset. Jos sinulta löytyy hygienipassi tai työturvallisuuskortti, voit lisätä myös ne. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.