Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Tule autolasiasentajaksi Carglassille

Työpaikat / Tule autolasiasentajaksi Carglassille

Tule autolasiasentajaksi Carglassille

Hakuaika päättyy 19.01.2021

Lahti Asennus/huolto Carglass® Tuulilasivarikko Oy

Oletko asiakaspalveluhenkinen, positiivinen tiimipelaaja ja sinulla on asenne kohdillaan työtä kohtaan? Haluatko oppia uutta ja kehittyä? Lähde mukaan Carglassin huippujengiin autolasiasentajaksi ja opit tämän alan osaajaksi!

Haemme nyt Carglassille Lahden Launeen toimipisteeseen autolasiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään päivävuorossa arkena.

Asentajana otat kopin korjaamolle saapuvasta asiakkaasta, ja hoidat sekä autonlasin vaihdon, että asiakkaan kohtaamisen ammattitaidolla ja innolla. Voimme opettaa sinulle autonlasinvaihdon, mutta emme asennetta ja motivaatiota. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi, tulee sinun omata aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia.

Hakemuksien käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisesti jo tammikuun tai viimeistään helmikuun alkupuolen aikana.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva asiakkaita arvostava autolasiasentaja, lähetäthän hakemuksesi nyt joko hakulomakkeen kautta rekrytoinnista vastaavan Baronan työnhakujärjestelmään (Hakemaan pääset oheisen linkin kautta).

Mikäli sinulle heräsi tässä vaiheessa tehtävästä kysymyksiä, voit olla yhteydessä 13.1. klo 9-10 välillä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Aukeankatu 2, 15610 Lahti