KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyjiä, Alepa Porttipuisto, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä, Alepa Porttipuisto, Helsinki, HOK-Elanto

Myyjiä, Alepa Porttipuisto, Helsinki, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 24.01.2021

Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Alepa Porttipuisto avataan maaliskuussa 2021 Porttipuiston liikekeskittymään, aivan Helsinki Outletin välittömään läheisyyteen. Pienen matkan päässä on Heikinlaakson pientaloalue ja kehä III toisella puolella Vantaan Ikea. Päivittäistavarakauppa puuttuu lähistöltä ja huhujen mukaan ympäristössä odotellaan jo kovasti tätä maineeltaan mukavaa ja liikkeiltään nopeaa naapuria, joka tervehtii ja juttelee. Sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella on mitä parhain ja uusi myymälä tulee palvelemaan kaikkia lähialueen asukkaita ympäri vuorokauden. Puitteita rakennetaan parhaillaan ja uudessa upeassa myymälässä tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja tuore salaattibaari sekä paistopiste, tuoremehupiste sekä Kaffekulma. Lisäksi samalla tontille avataan myös ABC mittarikenttä ja pesukatu.

Olen myymäläpäällikkö Paula Mulo, asun Tuusulassa ja perheeseeni kuuluu kaksi lasta ja aviomies. Kaupan alalla olen työskennellyt lähes 20 vuotta, kokemusta on ehtinyt karttua roppakaupalla, erilaisista kaupan alan tehtävistä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni ja haluan, että asiakas lähtee kaupasta hyvällä mielellä. Henkilökunta on merkittävässä roolissa, jotta uusi kauppa saa lentävän lähdön ja saamme asiakkaat palaamaan uudestaan. Siksi odotankin, että uusi työporukka on innokasta ja haluaa oppia uutta, sekä pyrkii kehittämään ja olemaan jatkuvasti ajan hermoilla. Minulle on tärkeää, että teemme työporukalla töitä hyvällä fiiliksellä ja ylläpidämme fiilistä kannustamalla toisiamme.

Oletko sinä etsimämme innokas, reipas ja aikaansaava myyjä, joka pitää mukavan naapurin mainetta yllä. Olisiko tässä sinun tilaisuutesi? Tarvitsemme joukkoomme myyjiä 15-30h/vko sopimuksilla.

Alepa Porttipuisto palvelee viikon ja vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja niihin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö. Myymälöissämme ei ole yksintyöskentelyä.

Toivomme sinulta asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä. Olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan 18-vuotta täyttänyt.

Tarjoamme mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Huomioithan hyvät ilta- ja viikonloppulisät.

Työtehtävän tiedot:

Sopimustunnit: 15-30h/vko

Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Laitahan hakemusta tulemaan!

Tatti 17, 00760 Helsinki