Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Tilauskoordinaattori Helsinkiin

Työpaikat / Tilauskoordinaattori Helsinkiin

Tilauskoordinaattori Helsinkiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Teollisuus/tuotanto Asiakaspalvelu/palvelu Toimistotyö

Etsimme vahvasti kansainvälisessä kentässä toimivalle asiakkaallemme tilauskoordinaattoria Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen 1.6.2021 saakka.

Tilauskoordinaattorina vastaanotat asiakastilauksia sähköpostilla ja puhelimitse, syötät tilauksia järjestelmään sekä seuraat tilausprosessin etenemistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi myynnin, logistiikan ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi ylläpidät asiakas- sekä tilaustietokantaa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kaupalliselta tai logistiikan alalta. Sinulla on hyvät IT-taidot sekä mahdollisesti aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, esimerkiksi IFS:stä. Tehtävässä menestyäksesi hallitset suomen ja englannin kielen kirjallisesti ja suullisesti. Toivomme sinulta reipasta can do -asennetta sekä kykyä toimia ja tehdä ratkaisuja itsenäisesti muuttuvissakin tilanteissa. Arvostamme priorisointitaitojasi ja tarkkaa työotettasi sekä sujuvuutta asiakaspalvelu- ja tiimityötilanteissa.

Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tarvittaessa antaa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (050 3131 449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.