Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Projektipäällikkö (jakeluverkot), Pirkanmaa

Työpaikat / Projektipäällikkö (jakeluverkot), Pirkanmaa

Projektipäällikkö (jakeluverkot), Pirkanmaa

Hakuaika päättyy 21.01.2021

Tampere Lempäälä Ylöjärvi Kangasala Orivesi Hämeenkyrö Asennus/huolto Tekniikka Johtotehtävät

Etsimme sähkönjakeluverkkojen rakentamiseen ja kunnossapitoon erikoistuneelle asiakkaallemme projektipäällikköä Pirkanmaan alueelle. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu asiakkaamme palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä vastaat jakeluverkkotyömaiden laadukkaasta, tehokkaasta sekä turvallisesta toteutuksesta. Työ pitää sisällään paljon yhteydenpitoa yhteistyökumppaneiden kuten urakoitsijoiden ja kaupunkien edustajien kanssa, sekä luonnollisesti myös projekteihin liittyvää hallinnointia ja dokumentointia. Keskeisessä osassa työtä ovat kuitenkin myös työn toteutumisen valvonta ja työmailla tehtävät tarkastukset, mikä asettaa vaatimuksensa myös projektipäällikön käytännön asennustöiden lainalaisuuksien tuntemukselle. Projektipäällikkönä sinun ei kuitenkaan tarvitse toimia asentajien apuna esimerkiksi sähkötöiden johtajan roolissa.

Toivomme hakijalta:

  • Aikaisempaa kokemusta jakeluverkkourakoinnin saralta,
  • kokemusta työn-/projektinjohdollisista tehtävistä,
  • kykyä hallita useampaa projektia niin toimistosta käsin kuin tarvittaessa kentälläkin,
  • hyviä IT-taitoja sekä
  • sujuvaa suomen kielen osaamista ja perustasoista englannin kielen osaamista.

Eduksi katsomme:

  • Sähköalan korkeakoulututkinnon tai muun teknisen koulutuksen sekä
  • suoritetun S2 sähköturvallisuustutkinnon.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky pysyä tilanteen päällä myös useamman projektin ollessa käynnissä yhtäaikaisesti. Erinomaisen pohjan tehtävässä menestymiselle luo järjestelmällinen sekä toimintaa aloitteellisesti kehittävä työskentelytapa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen projektipäällikön tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä vaikuttamaan aidosti kädenjäljelläsi arjen tekemiseen. Tehtävässä menestymistäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat sekä joustava organisaatio. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, halutessasi hyvinkin pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Perttu Piispa, joko puhelimitse numerosta 050 471 3321 tai sähköpostitse osoitteesta perttu.piispa@barona.fi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.