Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Myyntineuvottelijoita Holiday Clubille Turkuun

Työpaikat / Myyntineuvottelijoita Holiday Clubille Turkuun

Myyntineuvottelijoita Holiday Clubille Turkuun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Turku Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa Holiday Club Resorts Oy

Etsitkö myynnin parista vakituista työtä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi? Kiinnostaako sinua työskennellä kasvavan matkailun ja vapaa-ajan toimijan palveluksessa? Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista – saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme, Holiday Club Resorts Oy:lle, myyntineuvottelijoita Turkuun. Katso videolta, mitä myyntineuvottelija Kalle kertoo työstään Holiday Club Katinkullassa: https://youtu.be/ZALsLzj0GiM

Työpäiväsi koostuvat valmiiksi sovituista asiakastapaamisista myyntitoimistolla. Voit siis keskittyä itse myyntityöhön, tapaamisten sopiminen ja paperityöt hoidetaan puolestasi. Työviikkosi alkaa tiistaina ja päättyy lauantaina. Asiakastapaamisessa kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä, ja myyntiprosessiin kuuluu asiakkaan nykytilanteen kartoittaminen ja asiakkaalle sopivien kohteiden esittely Holiday Clubin valikoimasta. Saat työtehtävääsi hyvän perehdytyksen ja jatkuvan myynnin tuen myyntitiimiltäsi ja esimieheltäsi.

Aiemmasta myyntikokemuksesta on hyötyä, mutta sinun ei välttämättä tarvitse olla alan konkari. Oikea asenne ja halu kehittyä työssäsi ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Nautit ihmisten kohtaamisista ja innostut siitä, kun saat olla mahdollistamassa ihmisten lomaunelmien toteutumista. Toivottavasti haluat sitoutua työhösi, sillä etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. Alkuvaiheessa saat 3000€/kk takuupalkan. Alkuvaiheen takuupalkan jälkeen palkkamalli muodostuu pohjapalkasta + provisiosta. Työsuhde on vakituinen ja se alkaa helmikuun alkupuolella.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille linkin kautta viimeistään 15.1.2021.

Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Linda Nevanpää, puh. 050 3080932.