Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Network Specialist

Työpaikat / Network Specialist

Network Specialist

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa IT/tietoliikenne ATEA Finland Oy

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 7400 työntekijää 87 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden it-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Atealle vahvistusta verkkojen ylläpitotiimiin tietoliikenneasentajan tehtävään.

Atean palveluliiketoiminta on huikeassa kasvussa ja joukkoon haetaan uusia tekijöitä, jotka haluavat varmistaa oman paikkansa timanttisessa joukkueessa monipuolisten haasteiden äärellä. Nyt haemme Atealle vahvistukseksi tietoliikenneasiantuntijaa Datacenter Network -tiimiin.

Mitä?

Atealla pääset osaksi osaavaa ja tiivistä yhteisöä, jossa on käytössä aina viimeisimmät teknologiat jatkuvasti kehittyvältä alalta. Kehityt tehtävässä itse aina kohti uutta ja jännittävää tulevaisuutta. Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat moniasiakasympäristön ylläpito- ja kehitystehtävistä. Toimit myös mukana asiakastransitiossa ja transformaatioissa. Tehtävässä et tule istumaan piilossa luolassa, vaan pääset toimimaan asiakaskontaktissa ja Atean palvelutuotannon kasvona. Käytössäsi työvälineenä sinulla on nykyaikaiset Office 365 - ohjelmistot ja ServiceNow -toiminnanohjausjärjestelmä.

Pienessä ja tehokkaassa Datacenter Network -tiimissä et jää yksin. Atealla tiimissä ollaan aina valmiita auttamaan työkaveria. Tehtävässä työskentely tapahtuu Atean toimipisteessä Vantaan Martinlaaksossa tiiviissä ja sparraavassa yhteistyössä muun palveluorganisaation, erityisesti konsultointipalveluiden verkko-osaajien kanssa. Tiimiin haetaan vahvistukseksi innostunutta, energistä ja kehittämishenkistä tiimipelaajaa, jolla on riittävästi myös huumoria ja pilkettä silmäkulmassa.

Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen tehtävä, mutta tehtävässä on vahva optio jatkoon myös tämän jälkeen. Tehtävässä tulet työllistymään Barona IT:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme Ateassa. Tehtävä on kokopäiväinen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin toimistotyöaikojen puitteisiin. Työn aloitus tehtävässä on vuoden 2021 alusta sopimuksen mukaan.

Kenelle?

Tehtävistäsi suoriutuaksesi sinulla tulisi olla kokemusta seuraavista asioista:

  • Hyvä yleistuntemus tietoliikenteestä (LAN, WLAN ja reititys)
  • Palomuuri- ja VPN -ratkaisut
  • Sinulla on osaamistasi tukevia sertifiointeja kuten esimerkiksi CCNA, CCNP tai muita vastaavia.
  • Ymmärrät nykyaikaisia palvelinympäristöjä verkon näkökulmasta
  • Hallitset dokumentoinnin

Seuraavat osaaminen lasketaan eduksesi:

  • Pilvipalvelut kuten Azure- ja AWS ratkaisut
  • Palvelinvirtualisointi
  • Fortinet Fortigate osaaminen
  • Cisco ACI osaaminen

Mikäli tehtävä kolahti, laitathan hakemuksesi meille Baronan hakuportaalin kautta jo tänään, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuajalla! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Tehtävään valitulle teetetään suojeluspoliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys. Näiden taustaselvitysten läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.