Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

KESÄTYÖ - DNA Palvelumyyjä Tampere

Työpaikat / KESÄTYÖ - DNA Palvelumyyjä Tampere

KESÄTYÖ - DNA Palvelumyyjä Tampere

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Myyntitehtävät DNA Puhelinpalvelukeskus

Elämäsi kesäduuni DNA:lla! Onko tulevan kesän työpaikka vielä hakusessa? Haluaisitko mukaan huipputiimiin ja kartuttaa arvokasta työkokemusta, josta on taatusti hyötyä tulevaisuudessa? Myyntitiimimme hakee kesäksi hyviä tyyppejä huolehtimaan DNA:n asiakkuuksista – olisitko sinä uusi työkaverimme?

Meillä pääset heti laittamaan myyntihousut jalkaan: Kontaktoit sekä uusia että nykyisiä asiakkaita puhelimitse ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivimpia palveluita. Pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin.

Me tarjoamme sinulle yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön sekä mahdollisuuden työskennellä myös kotoa käsin. Lyhyiden työpäivien ansiosta (6h/päivä) ehdit nauttia myös kesäpäivistä. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen ja takaamme, että saat työn aikana jatkuvan tuen tekemiseesi. Mahdollistamme monenlaisia urapolkumahdollisuuksia ja moni DNA:lainen onkin startannut uransa juurikin kesätyöntekijänä.

Entäs palkkaus? Hyvä kun kysyit. Kesätyökassaasi kartuttaa kannustava palkkaus, joka on aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen 11,05 €/h. Myyntinälkäisille on tarjolla lisäksi huippuprovisiot ja keskituntiansio tässä työssä myyjillä onkin yli 20€/h!

Mitä toivomme sinulta? Laskemme eduksesi aiemman työkokemuksen myynnin tai asiakaspalvelun parista, mutta tärkeintä meille on se, että sinulla on asenne kunnossa ja aito halu työskennellä DNA:lla. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, joten tervetuloa jengiin juuri sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti mukaan ja jätä hakemuksesi pian. Parhaat tekijät kiinnitetään nopeasti!