Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Taloushallinnon ja rahoitusalan kesätyöpaikat 2021

Työpaikat / Taloushallinnon ja rahoitusalan kesätyöpaikat 2021

Taloushallinnon ja rahoitusalan kesätyöpaikat 2021

Hakuaika päättyy 28.02.2021

Helsinki Espoo Vantaa Taloushallinto/tilintarkastus Pankki/rahoitus/vakuutus Toimistotyö

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2021 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Hurmaava hellekesä rahoitusalalla? Touhun täyteinen pesti taloushallinnossa? Haemme nyt rahoituksen ja taloushallinnon aloille osaavia ammattilaisia, alaa opiskelevia sekä uralle haluavia, mutta ennen kaikkea oppimisesta innostuvia kesätyöntekijöitä ja ehkä jopa tulevaisuuden tähtiosaajia! Asiakkaisiimme kuuluu mm. Kuntarahoitus Oyj, OP, Pwc ja Fazer, jonne työllistyy kauttamme joka vuosi kymmeniä osaajia!

Mitä odotamme sinulta

Emme vaadi aiempaa kokemusta, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Me Baronalle uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Suomen kielen ohella työskentelet esimerkiksi englanniksi tai ruotsiksi
  • Järjestelmäosaaminen (esim. SAP, Procountor, Basware) ja hyvät excel-taidot
  • Asiakaspalvelu/toimistotyökokemus

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Lähetä hakemuksesi pian, parhaimmat paikat viedään nopeasti. Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!