Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

IT-asiantuntija

Työpaikat / IT-asiantuntija

IT-asiantuntija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kuusamo IT/tietoliikenne Aho Group Matkailu Oy

Tervetuloa joukkoomme, jos valkoisten rinteiden ja taianomaisen luonnon lisäksi olet kiinnostunut monipuolisista IT-alan asiantuntijan tehtävistä! Vastuullisen ja merkittävän työn ohella Ruka tarjoaa upeat puitteet elää luontoharrasteiden keskellä - työpaikalle voit siirtyä, vaikka lumilautaillen tai “fättipyörällä”.

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista IT-asiantuntijaa vahvistamaan Rukan nykyistä tiimiä sekä kehittämään ja tukemaan Rukakeskus-konsernin IT- ja digitalisaatioympäristöä.

Rukakeskuksen yksi kärkihankkeista on digitalisaation mahdollisuuksien täysimittainen hyödyntäminen, myös työntekijöiden arjen prosesseissa. Meillä sinulla on mahdollisuus parantaa hiihtokeskusmaailmaa uusia teknologioita hyödyntäen, sekä vaikuttaa erilaisten tiimien ja projektien käyttämiin työkaluihin ja työskentelytapoihin niin, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja omat tiimimme viihtyvät ja voivat menestyä työssään entistä paremmin.

Ratkaiset tietoteknisiä ongelmatilanteita ja opastat käyttäjiä sekä etäyhteyksin että paikan päällä. Huolehdit ajantasaisista tietoturvapäivityksistä ja huollat osaamisesi mukaan verkko-ongelmia. Teet laitetilauksia, asennuksia ja päivityksiä. Toimit siis IT-spesialistina ja asiakaspalvelijana Rukakeskuksen omille työntekijöille.

Hakijalta odotamme:

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vankka todistettavissa oleva osaaminen sekä vahva halu oppia ja opetella koko ajan uutta digitalisaation aikakaudella.

Arvostamme asiakaspalveluasennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä palvella asiakkaita ratkaisukeskeisesti paineenkin alla. Työssäsi tarvitset Microsoft-ympäristöjen vankkaa osaamista sekä seuraavien aihealueiden asiantuntemusta:

  • Office 365 sovellukset ja palvelut ja Azure
  • Palomuurit ja verkot
  • Sovelluskehitystaidot; React ja Azure DevOps -tuntemus katsotaan eduksi

Oma-aloitteisena ammattilaisena sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin sekä suomen että englannin kielellä. Sinulta löytyy ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on plussaa.

Tarjoamme:

Me puolestamme tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen vakavaraisessa suomalaisessa perheyhtiössä ja erittäin monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan, jossa sopivan henkilön kohdalla on myös kasvuvaraa.

Työpisteesi on Rukalla ja työ edellyttää asumista alueella. Tiimisi vetäjänä toimii IT-johtaja Maria Fonsell.

Ruka-Kuusamo tarjoaa asuinpaikkana upeat puitteet: kansainvälinen matkailukohde yhdessä kauniin ja puhtaan luonnon kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet mm. ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin. Tarjoamme myös hyvät henkilökuntaedut laskettelun ja liikkumisen parissa.

Mikäli tunnet että haluat kuulua Rukakeskuksen osaavaan joukkoon, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä!

Lisätietoja tehtävästä Barona Lapin Susanna Pohjanen, etunimi.sukunimi@barona.fi /0505265446. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen viimeistään 20.1.2021 oheisen hakulinkin kautta.