Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huoltamokahvilatyöntekijä Jyväskylän lähialueen Helmisimpukoihin

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä Jyväskylän lähialueen Helmisimpukoihin

Huoltamokahvilatyöntekijä Jyväskylän lähialueen Helmisimpukoihin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Äänekoski Hotelli- ja ravintola-ala Barona HoReCa Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme huoltamokahvilatyöntekijää, jolla on valmius tehdä vuoroja Jyväskylän lähialueen asemilla.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mutta mikäli et vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on määräaikainen kestäen 31.8.2021 asti ja osa-aikainen, keskimääräinen vähimmäistyöaika on 80h/3vko.

Jyväskylän alueen Shellit ovat auki ympäri vuorokauden, joten työ on kolmivuorotyötä, sisältäen myös yövuoroja. Sinulla tulee olla auto käytössäsi jotta kulkeminen ja monipuoliset työvuorot onnistuu sinulta.

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi?

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja työsuhde on Baronan kautta. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.