Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Hotelli- ja ravintola-alalle kesätyöntekijäksi

Työpaikat / Hotelli- ja ravintola-alalle kesätyöntekijäksi

Hotelli- ja ravintola-alalle kesätyöntekijäksi

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Seinäjoki Kokkola Hotelli- ja ravintola-ala

Menikö viime kesä mönkään? Liity mukaan huippujengiin ja tee kesästä 2021 paras mahdollinen! Baronan kautta voit työllistyä suureen valikoimaan erilaisia kesätyötehtäviä. Valikoimme sinulle sopivimman. Hae heti!

Työtehtävät

Kymppi kesäkokemus kokkina? Jännittävä juhannus jäätelömyyjänä? Best kesä baarihommissa? Haemme innokkaita tyyppejä ja tulevaisuuden tähtiosaajia ravintola- ja hotellialalle. Tekijöitä kaivataan esimerkiksi Restelille (Burger King ja RAX) ja suurimmalle kesätyöasiakkaallemme Osuuskaupalle ja paikkoja löytyy ympäri Suomen.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme niin kokopäiväisiä tekijöitä kuin keikkatyöntekijöitä eli tarjolla on joustavasti eri vaihtoehtoja! Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja! Muutamat erityisominaisuudet kuitenkin saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

• Reipas asenne: Olethan valmis tsemppihenkeen hektisinäkin päivinä!

• Kielitaito: Etsimme suomen kielen puhujia, joilta luonnistuu myös englanti. Ruotsin kieli katsotaan eduksi!

• Vaadimme voimassa olevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta– mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista

Sinulla ei ole välttämätöntä olla aiempaa kokemusta ravintola-alasta, mutta kokemus asiakaspalvelusta lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme aina alalla voimassa olevaa työehtosopimusta.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestä! Jätä siis hakemuksesi jo tänään ja tee kesästä 2021 elämäsi paras!