KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Katowiceen

Työpaikat / Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Katowiceen

Asiakaspalvelijoita IT-tukeen Baronalle Katowiceen

Hakuaika päättyy 31.01.2021

Katowice IT/tietoliikenne Asiakaspalvelu/palvelu Barona Katowice

Haaveiletko työskentelystä Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään asiakaspalvelun ja IT-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle, vauhdilla kansainvälistyvässä Katowicessa, Baronan asiakaspalvelukeskuksessa!

Meillä Baronalla on Puolan Katowicessa tiimi, joka tuottaa erilaisia IT-tukipalveluja sekä asiakaspalvelua asiakasyritystemme loppuasiakkaille sekä työntekijöille. Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen myös haastavampiin asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Haemme tiimimme vahvistukseksi nyt uusia asiakaspalvelijoita IT-tukeen. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut oppimaan IT-tukena toimimisen salat. Meillä voit aloittaa työskentelyn joustavasti, koska otamme vastaan uusia työntekijöitä joka kuukausi vuoden ympäri. Työ alkaa sopimuksen mukaan vallitseva tilanne huomioiden. Jätä hakemus siis rohkeasti, nykyisestä olinpaikastasi riippumatta!

Mitä työtä teemme ja kenelle se sopii?

Tehtävämme sisältävät 1. ja 2. asteen IT-tukipalveluita. Lisäksi tiimissämme tehdään sovelluspaketointia, palvelinvalvontaa sekä palvelukoordinointia. Työskentelemme monikanavaisesti puhelimitse sekä chatin, sähköpostin ja muiden sähköisten kanavien kautta 24/7. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää, vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

Haemme ennen kaikkea vahvan asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. IT-osaamisesta on tehtävässä ehdottomasti hyötyä, mutta valmis alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. Jos sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä sekä olet motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään alalla, tämä työ voisi sopia juuri sinulle!

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme monipuolisia työvuoroja ja pyrimme toteuttamaan henkilökohtaiset toiveet vuorosuunnittelussa. Työ on vakituinen ja noudattaa paikallisia työehtosopimuksia. Palkkauksemme on paikallisesti kilpailukykyinen ja meillä on myös houkuttelevat henkilöstöedut.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja kaupunki tunnetaankin mm. Euroopan E-sports kehtona. Kaupunki tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia ja palkkasi takaa hyvän elintason. Matkustaminen Puolan sisällä, sekä Krakovan kautta muualle Eurooppaan, on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme tai Instagramissa @baronakatowice.

Autamme urasi alkuun!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen voimme auttaa sinua löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova. Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus asiakaspalvelutiimiimme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Kohti uusia haasteita?

Me Baronalla seuraamme ja noudatamme vallitsevaan tilanteeseen liittyviä viranomaisohjeita. Rerytointiprosessi suoritetaan sähköisesti, ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Lauri Kinnunen arkisin numerosta +48 577 230 085.