Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Henkilöstöharjoittelija Barona Teollisuus Oy:lle

Työpaikat / Henkilöstöharjoittelija Barona Teollisuus Oy:lle

Henkilöstöharjoittelija Barona Teollisuus Oy:lle

Hakuaika päättyy 07.02.2021

Vantaa Henkilöstöhallinto/rekrytointi Teollisuus/tuotanto Barona Teollisuus Oy

Kiinnostaako sinua monipuolinen kesätyö rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Etsimme kesätyöntekijää osaksi Barona Teollisuuden rekrytointitiimiä, jossa vastuu ja vapaus toteutuvat aidosti. Haemme nyt henkilöstöharjoittelijaa Baronan Vantaan toimipisteelle.

Työtehtäväsi pitävät sisällään teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamista, työhakemusten käsittelyä, yhteydenpitoa ehdokkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse, työhaastatteluja, ehdokasesittelyjä asiakkaille, referenssitarkastuksia suosittelijoilta sekä työsopimusten tekoa. Etenkin työhaastattelut ovat keskeisessä osassa työnkuvaasi. Pääset tutustumaan Uudenmaan teollisuusyrityksiin, opit paljon rekrytointiprosesseista, työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Etsimme työntekijää kesäksi, mutta toivottu aloitusaika olisi kevään aikana esimerkiksi osa-aikaisena työntekijänä opintojen ohella. Toimipisteemme sijaitsee Dixissä, Vantaan Tikkurilassa.

Toivomme sinulta:

  • kiinnostusta henkilöstöalaa kohtaan
  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalisia taitoja
  • halua kehittyä ja menestyä omassa työssä
  • sujuvaa kirjallista sekä suullista suomen ja englannin kielen taitoa.
  • hyviä tietoteknisiä taitoja

Katsomme eduksi yleisen ymmärryksen teollisuuden työtehtävistä, esimerkiksi aikaisempien työtehtävien myötä. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Baronalla tehdään töitä tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Vuoden 2019 kesätyöntekijä kuvailee työtä seuraavasti:

"Opin hallitsemaan koko rekrytointiprosessin eri osa-alueet: työpaikkailmoitusten luonnista työn hakijoiden haastatteluun. Ennen kaikkea työntekijöitä rekrytoitaessa oppii paljon eri alojen työtehtävistä, yrityksistä ja niiden toimenkuvista. Työskentely oli erittäin antoisaa, opettavaista ja sain vastuuta hyvin kesän aikana. Työkavereilta sai aina apua ja neuvoja tarvittaessa. Paras työpaikka, missä olen ollut!"

Lue lisää viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksista blogistamme!

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän kesätyön mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä, sekä mahdollisuuden saada vahvaa kokemusta rekrytoinnista ja henkilöstöpalvelualasta. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja suoritamme ensimmäisen haastattelun videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Henkilöstökonsultit Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi, 050 354 60 65, ti 12.1. klo 14–15 & to 21.1. klo 13–14 sekä Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi, 050 454 89 48 to 14.1. klo 10–11 & ma 18.1 klo 12–13.

Ratatie 11, 01300 Vantaa