Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Pastörointiprosessin hoitaja Laitilaan Munax Oy

Työpaikat / Pastörointiprosessin hoitaja Laitilaan Munax Oy

Pastörointiprosessin hoitaja Laitilaan Munax Oy

Hakuaika päättyy 18.01.2021

Laitila Teollisuus/tuotanto Munax Oy

Haemme nyt Laitilan toimipisteeseen nestemäisten kananmunatuotteiden valmistukseen pastörointiprosessin hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden valvonta ja -ohjaus sekä muut monipuoliset tuotannolliset tehtävät. Operaattorina vastaat kananmunamassan pastöroinnista nykyaikaisella ja automatisoidulla tuotantolinjalla. Huolehdit myös tarvittavien analyysinäytteiden ottamisesta sekä laadunvalvonnasta.

Tarjoamme työtä laadukkaiden tuotteiden parissa ja siistissä työympäristössä. Meillä pääset näkemään kananmunavalmistuksen koko ketjun ja olet aitiopaikalla seuraamassa mihin kananmunatuotteemme vielä kehittyvät.

Työ sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisissä työtehtävissä. Työskentelet luontevasti tuotantolaitteiden kanssa ja myös rutiininomaiset työt onnistuvat. Olet omatoiminen ja tarkka työssäsi sekä sitoutunut työtehtäviisi. Haluat saattaa aloittamasi tehtävät loppuun saakka laadukkaasti ja vastuullisesti sekä pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi kiireenkin keskellä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, sekä joustavaa ja positiivista tekemisen meininkiä. Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman pastörointikokemuksen.

Aiempi työkokemus teollisuusympäristössä työskentelystä ja elintarvikeosaaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtävääsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa tuotannon tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammattitaitoasi kehittämiseen innovatiivisessa työympäristössä, sekä kannustavan ja iloisen tuotantotiimin tuen. Työ on kokoaikatyötä 37,5h/vko ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työsuhde solmitaan suoraan Munax Oy:n kanssa. Työsuhteen pohjana noudatetaan maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta ja valitulle henkilölle sovitaan sopimuspalkka.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Pirjo Rouhiainen, pirjo.rouhiainen@barona.fi, puh. 040 774 7780.

Torikantie 5, 23800 Laitila