Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokoonpanija Nurmijärvelle

Työpaikat / Kokoonpanija Nurmijärvelle

Kokoonpanija Nurmijärvelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Nurmijärvi Asennus/huolto Skand Oy

Haemme asiakkaallemme Skand Oy:lle tekijää kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja sopimuksen jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana on mahdollista.

Skandilla tehdään töitä asiantuntevassa työyhteisössä. Viihdyt ja pärjäät hyvin, kun heittäydyt rohkeasti mukaan ja sinulla on halu onnistua yhdessä. Töitä tehdään tosissaan ja vastuullisesti, vaikka huumori onkin tärkeä osa työkulttuuria. Skand tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa ja rennossa työyhteisössä, jossa pääset kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön.

Etsimme joukkoomme,

Sähköskoottereiden kokoonpanijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävinäsi ovat kokoonpanon lisäksi konttien purku ja hyllytys käsin ja trukilla. Aikaisempi kokemus kokoonpanosta ja ajoneuvoalasta on eduksi työssä menestymiseen. Sopimus on aluksi kokoaikainen ja määräaikainen, määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi.

Palkkaus auto- ja korjaamotoiminnan TESin mukaisesti.

Lähetäthän hakemuksesi Baronan hakulomakkeen kautta jo tänään! Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulle jäi kysyttävää, olethan yhteydessä henkilöstökonsultti Jenny Rytilahteen arkisin klo 12-14 puh. 050 5134794.