Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Tuotantotyöntekijöitä linjastolle

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä linjastolle

Tuotantotyöntekijöitä linjastolle

Hakuaika päättyy 01.02.2021

Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto

Reippaita ja näppäriä työntekijöitä linjastotyöskentelyyn Lahteen ja lähialueille. Mikäli sinua kiinnostaa työ, jossa saat työskennellä itsenäisesti ja voit työn lomassa kuunnella vaikkapa äänikirjoja, jatka lukemista!

Työssä pärjätäksesi sinulta vaaditaan tarkkuutta ja näppäryyttä, mutta sinun tulee kuitenkin nauttia vauhdikkaasta työympäristöstä. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään huolellisesti ja saat selkeän ohjeistuksen, joten työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on reipas ja toimeentarttuva asenteesi sekä halu oppia. Työtehtävät vaativat kuitenkin ripeyttä ja hyvää paineensietokykyä.

Työtehtäviä on tarjolla useita erilaisia tuotannon eri vaiheista. Työvuorot sijoittuvat arkisin iltavuoroon klo 14-22, mutta satunnaiset osa-aikaiset tunnit ovat mahdollisia. Oman auton käyttömahdollisuus on tässä paikassa oleellista.

Työt alkavat pikaisella aikataululla jo lähiviikkojen aikana. Valittujen henkilöiden kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus, mutta myös määräaikaisuuksista kiinnostuneet henkilöt huomioidaan haussa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.