Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Leikkaaja iltavuoroon

Työpaikat / Leikkaaja iltavuoroon

Leikkaaja iltavuoroon

Hakuaika päättyy 01.02.2021

Hollola Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme sairaalan suojatakkien valmistukseen työntekijöitä jatkuvaan iltavuoroon.

Työ vaatii erityisesti nopeutta ja tarkkuutta. Työskentely tapahtuu seisten ja työhön kuuluu suojatakkien osien leikkaus muotilla kankaasta sekä viikkaus ja pakkaustehtävät tuotannossa. Työhön voi sisältyä myös muita suojavaatetuotannon tehtäviä. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi tekijältään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työpaikka sijaitsee Hollolassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Töitä tehdään ensisijaisesti ma-pe iltavuorossa klo 14-22. Palkkaus ja iltalisät määräytyvät kaupan tes:n mukaan.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat pikaisella aikataululla soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Hakemuksia käydään läpi aktiivisesti jo haun aikana, älä siis odottele hakemuksen jättämisen kanssa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.