Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokki Mauritzbergin linnaan kesäksi 2021

Työpaikat / Kokki Mauritzbergin linnaan kesäksi 2021

Kokki Mauritzbergin linnaan kesäksi 2021

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo Vantaa Vaasa Turku Hotelli- ja ravintola-ala Mauritzberg Golf & Marina AB

Haemme nyt kokkeja Mauritzbergin linnaan kesäkaudeksi 2021. Linna sijaitsee rannikolla, Norrköpingin kunnan alueella Ruotsissa.

Haluatko viettää kesän uniikissa ympäristössä Ruotsissa?

Haemme nyt kokkeja Mauritzbergin linnaan kesäsesongin ajaksi. Työt alkavat huhtikuun alkupuolella ja työ kestää noin 10. lokakuuta asti. Mauritzbergin linnan vieraat tulevat nauttimaan mahtavista merenranta maisemista sekä golfaamaan linnan ympäristöön. Linnassa järjestetään kesäaikana myös paljon häitä ja muita juhlia.

Kokkina työskentelet sekä linnan puolella tarjoillen aamupalaa sekä illallisia linnan vieraille. Toimit myös Bistron puolella tehden kotiruokalounasta. Bistro on auki myös muille asiakkaille. Osallistut muun tiimin kanssa ruokalistojen toteutukseen ja laadun ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.

Olet mahdollisesti toiminut aikaisemmin sesonkiravintolassa tai työskennellyt à la carte ravintolassa. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva tekijä tai jo hieman kokemusta kartuttanut ammattilainen. Tärkeintä roolissa onnistumiseen on oikeanlainen asenne ja halu tehdä parhaansa. Keittiössä työskentelykielenä käytetään englantia, mutta ruotsin kielen taito on ehdoton plussa.

Mitä sinulle on tarjolla?

  • Uniikki ympäristö ja puitteet työskennellä sekä mahdollisuus toteuttaa laadukasta ruokatuotetta
  • Kilpailukykyinen palkkaus
  • Edullinen majoitus linnan alueella
  • Loistavat vapaa-ajanvietto mahdollisuudet lähiympäristössä

Mikäli sinua kiinnostaa sesonkityö hieman erilaisessa ympäristössä, niin laita pikimmiten hakemusta tulemaan ja anna kuulua itsestäsi lisää!

Voit tutustua paremmin linnaan tästä linkistä:

https://mauritzberg.se