Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyntipäällikkö Baronalle Jyväskylään

Työpaikat / Myyntipäällikkö Baronalle Jyväskylään

Myyntipäällikkö Baronalle Jyväskylään

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Jyväskylä Myyntitehtävät Teollisuus/tuotanto Asiakaspalvelu/palvelu Barona Teollisuus Oy

Etsimme Baronalle Jyväskylään myyntihenkistä myyntipäällikköä/asiakkuuspäällikköä vastaamaan teollisen sektorin ja palvelualojen myynnistä, yritysasiakassuhteista, sekä tarvittaessa osallistut palvelutuotantoon. Tehtäväsi kattaa koko Keski-Suomen alueen ja on erittäin monipuolinen sekä tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toimintaan Keski-Suomen alueella.

Toivomme sinulla olevan näyttöä itsenäisestä myynti- tai projektityöstä. Olet toimeen tarttuva ja nautit haasteista, joiden parissa voit ylittää myös itsesi. Uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelujen loppuun saattaminen sekä projektien hallinta ovat sinulle luontevia ja mieluisia työtehtäviä. Osallistut työssäsi myös ajoittain palveluntuotantoon ja hoidat itsenäisesti, tiimin tukemana, vaativiakin toimeksiantoja.

Ymmärrät myynnin merkityksen tiimin ja organisaation näkökulmasta. Vahvuutesi ovat ihmisläheinen työskentelytyyli yhdistettynä järjestelmälliseen ja suunnitelmallisuuteen, mikä edesauttaa isojenkin projektien haltuunotossa ja kehittämisessä. Tapaat työssäsi niin yritysasiakkaita, tehtäviin hakevia työnhakijoita kuin vuokratyösuhteessa olevia työntekijöitä.

Baronalla tarjoamme kiinnostavan mahdollisuuden päästä työskentelemään maan ykkösrekrytoijien ja työelämää uudistavien ammattilaisten kanssa. Meillä myös uralla eteneminen ja vastuualueiden laajentaminen mielenkiintosi ja kykysi mukaisesti on hyvinkin mahdollista. Tekemisessämme näkyvät arvomme vastuu, vapaus, rohkeus ja yhdessä tekeminen.

Alueesi myynnistä vastaavana työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden palveluita tuottavien kollegojen kanssa valtakunnallisesti. Tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan järjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2020 mennessä. Tulemme haastattelemaan hakijoita tehtävään jo hakuaikana.

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, Baronan Aluepäällikkö Mika Salminen puh. 050 575 7511 vastaa mielellään kysymyksiisi tiistaina 5.1 klo 15 -17 ja maanantaina 11.1 klo 15 – 18 välisinä ajankohtina.