Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Varastotyöntekijä fyysiseen työhön Vantaalle

Työpaikat / Varastotyöntekijä fyysiseen työhön Vantaalle

Varastotyöntekijä fyysiseen työhön Vantaalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostavatko fyysiset työtehtävät? Haluatko työskennellä monipuolisissa ympäristöissä Vantaan alueella?

Haemme työntekijöitä fyysisesti raskaisiin tehtäviin Vantaan alueelle. Työtehtävät koostuvat pääosin kontinpurusta ja tavaran lajittelusta. Työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville klo 6-16 välillä. Töitä on tarjolla alustavasti osa-aikaisesti. Toivomme sinun olevan valmis aloittamaan työt tammikuun aikana ja sitoutuvan vähintään kesään asti. Hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön.

Emme vaadi aiempaa varastokokemusta, tärkeintä on reipas asenne työtä kohtaan. Odotamme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos kiinnostuit ja uskot viihtyväsi ylläkuvatussa tehtävässä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!