KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle

Työpaikat / Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle

Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Kulttuuri/humanistinen ala Finnkino

Rakastatko elokuvia sekä vauhtia ja vaihtuvia tilanteita? Kaipaatko ihmisläheiseen työhön upeissa maailmanluokan puitteissa? Osaatko pitää langat käsissäsi ja hymyn huulillasi tiukoissakin tilanteissa? Haluatko olla mukana luomassa asiakkaillemme ensiluokkaista elokuvaelämystä? Etsimme Finnkinon elokuvateattereihin Helsinkiin ja Espooseen kolmea Guest Experience Supervisoria esimiestehtäviin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haasta itsesi ja hae mukaan huippujengiin!

Tehtävässä toimit osana esimiestiimiä teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset työskentelemään nimettyjen henkilöiden lähiesimiehenä ja kannustat heitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Lisäksi tehtävääsi kuuluu luonnollisesti teatterin todellisten tähtien, asiakkaittemme, auttaminen ja opastaminen sekä myyntityö teatterissa. Työtehtävä muotoutuu valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan, joten pääset vaikuttamaan siihen, mitä työsi tulee pitämään sisällään. Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pandemia-aikana työnkuva on kuitenkin rajoitetumpi ja työajat painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Odotamme sinulta energistä ja ihmisläheistä työotetta sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja. Myös luovuus ja kehittämismyönteisyys sekä innostava johtamisote katsotaan eduksi.

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Etuihimme kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto ja elokuvaetu. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitäthän hakemukseesi siis myös palkkatoiveen.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää! Täytä hakemuksesi mieluiten jo tänään oheisen linkin kautta. Teemme valintoja jo hakuaikana. Toivomme, että pystyt aloittamaan työssäsi mahdollisimman pian eli siis jo alkuvuoden aikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.