Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Etsitkö kesätöitä? Mahtavaa – hae kesän 2021 kesätöihin helposti tästä!

Taittaja

Työpaikat / Taittaja

Taittaja

Hakuaika päättyy 31.01.2021

Joensuu Media/viestintä

Hei graafisen alan osaaja, etsitkö lisätöitä? Haluatko työskennellä joustavasti, sovittaen työskentelyn muuhun elämään sopivaksi?

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun TAITTAJAN tehtävään tarvittaessa töihin kutsuttavaa työntekijää.

Työskentely: Työvuorot perustuvat asiakasyritystemme tilauksiin, joten vuoroja voi olla keikkaluontoisesti, kokoaikaisesti, satunnaisesti tai asiakkaasta riippuen myös säännöllisesti vaikka joka viikko. Työvuorot toteutuvat arkisin.

Sinä: Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta printtimedian taittotehtävistä., kuten esitteiden ja lehtien taittamisesta. Kokemus ilmoitusten valmistuksesta ja myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Myös muu graafisen alan kokemus, kuten esimerkiksi kokemus suurkuvatuotteiden tekemistä, katsotaan eduksi.

Sijainti: Työpiste sijaitsee Joensuussa, työtä ei voi tehdä etänä. Etätyömahdollisuus saattaa onnistua jossain vaiheessa.

Palkkaus: Kirjapainoalan tes/sopimuksen mukaan

Työn aloitus: pikaisesti, sopimuksen mukaan

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers

Suvantokatu 8, 80100 Joensuu