KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Ohjelmointitaitoinen IT-asiantuntija valokuva-alalle

Työpaikat / Ohjelmointitaitoinen IT-asiantuntija valokuva-alalle

Ohjelmointitaitoinen IT-asiantuntija valokuva-alalle

Hakuaika päättyy 24.01.2021

Helsinki IT/tietoliikenne Fotoyks Oy

Haemme nyt Kampin Autotalossa sijaitsevalle toimistollemme ohjelmointitaitoista IT-asiantuntijaa vastaamaan IT-ympäristöstämme. Tehtäväkenttä on monipuolinen verkkokaupan ja ohjelmistojen ylläpidosta ja kehittämisestä yleisiin IT-tuen tehtäviin. Työ on itsenäistä antaen vapauksia, mutta edellyttäen omaa kykyä pitää yhtiön IT-ympäristö ajan tasalla.

Mikäli nautit itsenäisesti ylläpitää ja kehittää IT-ympäristöä, tämä on loistava mahdollisuus sinulle. Voit olla vasta ensimmäiset näyttösi työelämässä antanut tai jo paljonkin nähnyt kokeneempi IT-alan asiantuntija.

Odotamme:

  • Kokemusta IT-lähituen tehtävistä
  • Ohjelmointiosaamista VB.NET, ASP.NET, JavaScript (olemme koodanneet itse suurimman osan käyttämistämme ohjelmistoista)
  • Windows-ympäristön hallintaa
  • Vastuullisuutta ja työhön sitoutumista

Työssä on suureksi avuksi, jos digikuva pikseleineen ja esim. kuvakirjan tekeminen on tuttua ja valokuva-alaan on luontaista kiinnostusta.

Tarjoamme monipuolisen roolin pienessä vakavaraisessa valokuva-alan yrityksessä, joustavan organisaation edut sekä rennon työilmapiirin.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, Tech Recruiter, mikko.laine@barona.fi.